Tapahtumat

Supervaali-ilta – Helsingin Nuoret Ehdokkaat

24.3.2015, 17:00-19:00

Tervetuloa seuraamaan kevään kutkuttavinta vaalipaneelia! Paneelia vetää vapaa toimittaja ja media-alan moniottelija Juhani Mykkänen, joten vakavan pönötyksen sijaan odotamme illalta älykästä, mutta hauskaa keskustelua päivän polttavista vaaliteemoista. Panelisteiksi on valittu nuoria eduskuntavaaliehdokkaita Helsingin vaalipiiristä. Tapahtumaan ilmoittautuminen.

Bisnestä ja hyvää oloa – vierailu Motivukselle

15.4.2015, 17:00

Terveys- ja hyvinvointibisnes on yksi nopeimmin kasvavista aloista, ja salilla käynnistä on viime vuosina tullut valtavirran harrastus – uusia liikuntakeskuksia onkin perustettu kiihtyvällä tahdilla koko 2000-luvun ajan.

Motivuksen tarina ulottuu vuoteen 1984, kun aerobic ja jumppatrikoot olivat vielä uusinta uutta. Miten kotimainen, yli 30 vuotta alalla ollut perheyritys on menestynyt äärimmäisen kilpailluilla markkinoilla? Jäsenyyksiin liittyy usein sitoutumispakko ja yllättäviäkin ehtoja. Motivuksella on kuitenkin isoista kilpailijoista poikkeava bisnesmalli, josta kuulemme illan aikana.

Yritysesittelyn jälkeen Motivus tarjoaa meille kehonhuoltotunnin, jossa käytetään apuna rullaa ja omaa kehoa. Dynaamiset liikkeet ja kehon huoltaminen rullan avulla lisäävät liikkuvuutta, ja rullailulla onkin paljon samoja hyötyjä kuin hieronnalla. Tapahtumaan ilmoittautuminen.

Ekonomit elokuvissa – kurkistus kulissien taakse

26.5.2015, 17:30

Oletko joskus pohtinut, kuinka tarinat jalostuvat elokuviksi? Tai kuinka paljon ihmisiä osallistuu yhden elokuvan tekemiseen? Kuka projektit rahoittaa ja miten tuotot jaetaan? Entä millaisia elokuvantekijöiden työpäivät ovat ja millaisia työpaikkoja alalla on tarjota? Miten kauppatieteilijä pääsee alalle ja kuinka sujuu yhteistyö taiteilijoiden kanssa?

Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saamme vastauksen, kun elokuvaohjaaja Oskari Sipola ja tuottaja Rimbo Salomaa kertovat meille tarinoita elokuvanteosta ammattina. Lisäksi pääsemme katsomaan ennakkonäytöksenä Sipolan uuden musiikkielokuvan Ollaan vapaita, jota tähdittävät mm. Maria Ylipää ja Riku Nieminen. Taphtumaan ilmoittautuminen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s